Forside Nyheder

Rdio leverer live Radio

-

rdioSelvom navnet minder om, har Rdio aldrig haft med ”rigtige” radiostationer at gøre.

Men det laves der om på nu. Rdio giver nu adgang til over 500 broadcast-radiostationer, altså ikke bare netradio-kanaler, men radiostationer, der sender på FM-båndet.

Annonce:

Det smarte ved at have det hele samlet i en tjeneste eller app som Rdio er naturligvis, at man kan lytte til streamet musik det ene øjeblik og radio det næste, uden at skulle skifte device eller app.

Men Rdio udnytter også kryds-fordele, sådan at du kan starte en automatisk, kunstnerbaseret netradiostation baseret på et nummer, du har hørt på et broadcast-stream. Du kan også markere sangen som en favorit, og hvis du er betalende Rdio-kunde, får du også tilbudt muligheden for at downloade den.

I første omgang er der tale om radiostationer fra USA, man kan lytte til. Men Rdio har meldt ud, at international ekspansion er forestående i ”udvalgte markeder”. Det betyder, at disse markeder vil kunne lytte til deres lokale radiostationer inden årets udgang.

Vi ved endnu ikke, om Danmark er med i udvalget af markeder, men fordi Rdio blev startet af en dansker – Skype-bagmanden Janus Friis- har tjenesten altid haft Danmark med fra starten, når noget nyt blev lanceret. Så chancerne er gode.

Annonce:
Forrige artikelHD kunder klager efter UHD lancering
Næste artikelLG lancerer buet soundbar
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.