Forside Produkter Gadgets

Samsung klar med 16TB SSD drev

-
Samsung 16TB PM1633a SSD (foto: golem.de)
Samsung 16TB PM1633a SSD (foto: golem.de)

På Flash Memory Summit i Californien har Samsung netop præsenteret deres bud på det næste spring i SSD drev. Og selvom det peger imod professionel brug, går der forhåbentlig ikke langt tid før vi andre kan være med.

Hele 16 Terabyte kan deres nye 2.5 tomme SSD drev PM1633a gemme, og med et forventet prismærke på over 40.000 kr., så skal der nok være et marked for SSD diske med de kapaciteter på det professionelle storagemarked.

Annonce:

Måden Samsung er kommet op på den enorme kapacitet er ved at bruge deres nye 256 Gbit NAND flash die, som mere end fordobler kapaciteten til andre kendte teknologier.

3DNAND teknologi gør at du kan have endnu flere lag af hukommelse i samme celle i hukommelsen. Det er ret komplekst, men giver altså mulighed for et kvantespring i kapacitet på SSD diske.

På konferencen viste Samsung iøvrigt en server med 48 af SSD drevene i. Med hele 768TB plads, burde der være nok til filmsamlingen i 4K-UHD. Prisen taler vi så ikke om.

Kilde: golem.de

Annonce:
Forrige artikelNyt på Sony Android TV dette efterår
Næste artikelBaggrund: Sådan fordeles licensen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.