Forside Nyheder

Siri besvarer snart dine opkald

-

siri-comandos-humorDe virtuelle assistenter fra Apple, Microsoft og Google bliver bedre og bedre, og kommer tættere og tættere på at kunne erstatte en rigtig sekretær.

En ny tjeneste, der i følge Business Insider lige nu testes blandt medarbejdere i Apples hovedkvarter, bringer dog Siri endnu tættere på.

Annonce:

Tjenesten iCloud Voicemail skulle angiveligt lade Siri tage telefonen, når du ikke kan. I stedet for at sende opkalderen til en telefonsvarer, kan Siri (hvis du tillader det), fortælle folk om du f.eks. er i møde, og hvornår du forventes at være tilgængelig igen.

Men hvad der måske er endnu smartere, er at Siri ved at benytte talegenkendelsen på iCloud-serverne, kan lytte dine beskeder af og sende dem til dig som tekstbeskeder.

Normalt ville vi her nævne, at der kan gå noget tid, før det sker på dansk. Men Apple har faktisk været ret gode til at implementere dansk med det samme på det seneste. F.eks. understøtter Apple Watch alleerede dansk, selvom produktet end ikke er kommet på markedet i Danmark endnu.

Så når iCloud Voicemail lanceres – hvilket angiveligt skulle ske i forbindelse med iOS10 i 2016 – kan Danmark måske være med fra starten.

Annonce:
Forrige artikelXiaomi overhaler Apple – igen
Næste artikelSpring køen til Windows 10 over
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.