Forside Indhold og distribution Biograf

Star Wars sætter sig på verdens IMAX-biografer

-
Illustration: recordere.dk
Illustration: recordere.dk

Der geares op til årets nok største film-premiere. IMAX har giver Star Wars max. gas.

For Star Wars fans bliver det stort, meget stort. Den 7. Star Wars film i rækken, og den der skal fortsætte historien fra de 3 allerførste film.

Star Wars, The Force Awakens har premiere kort før jul og allerede nu ser filmpremieren ud til at blive en verdensbegivenhed.

Annonce:

IMAX har helt ekstraordinært reserveret samtlige nordamerikanske IMAX-biografer i 4 uger alene til den ene film. Samme billede tegner sig i IMAX-biograferne verden over, hvor de fleste også rydder plakaten i ugevis til denne ene film. Det fortæller The Hollywood Reporter.

“Star Wars: Episode VII er den ultimative “crossover” film – den rammer bredt”, fortæller IMAX-direktør Greg Foster til bladet.

For IMAX betyder det at andre film må vente i kulissen i de 4 uger og måske endnu længere. For hvis den film bliver så populær som mange forventer, så kan den komme til at vippe konkurrenterne af plakaten i mange uger.

Star Wars The Force Awakens har premiere i biografer verden over d. 18. december 2015.

 

Se også

Her er plakaten til næste Star Wars film

Star Wars 7 smugkig: Mere håndværk mindre CGI

Star Wars teaser fyldt med “clues”

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.