Forside Nyheder

Xiaomi overhaler Apple – igen

-

xiaomi-mi4-06Tilbage i marts kunne en kort Apple kalde sig den største mobilproducent i verden.

Dette var ikke mindst tilfældet på grund af Samsungs drastisk faldende salgstal verden over, samt en større overgang fra feature phones til smartphones i udviklingslandene.

Annonce:

Men det, der skubbede Apple op på førstepladsen, var at de til manges overraskelse indtog førstepladsen i det land, der producerer de fleste af verdens smartphones (inklusive Apples): Kina.

De skubbede den lokale favorit, Xiaomi, ned fra tronen, også selvom Xiaomi er kendt i østen som ’Kinas Apple’.

Det ser dog ikke ud til at holde. Ifølge Canalys har Xiaomi i årets andet kvartal endnu engang sat sig på førstepladsen. Apple er sågar blevet henvist til en tredjeplads, fordi Huawei har haft så meget vind i sejlene, at de nu er nummer to.

Hvordan det påvirker Apples position på verdensplan vil tiden vise. Kina overhalede i første kvartal USA som det største smartphone-marked i verden, så måske vil kineserne slå både amerikanerne og sydkoreanerne i løbet af de næste måneder.

 

Annonce:
Forrige artikelFørste danske nyhedsmedie på Apple Watch
Næste artikelSiri besvarer snart dine opkald
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.