Forside Nyheder

Apple overvejer at lade dig afinstallere deres apps

-

iphonedeinstallHar du ofte kigget på ’Tips’-app’en på din iPhone og været irriteret over, at den bruger din lagerplads?

Er aktiekurs-app’en spild af plads? Ved du ikke lige, hvad du skal bruge et kompas til?

Du er formentlig ikke alene i at være frustreret over, at Apples bloatware ikke kan afinstalleres på iPhone. Mange ejere af 16GB-versioner af iPhone har brug for hver en byte af deres lagerplads, og på vegne af disse iPhone-brugere viderebragte Buzzfeed for nylig problemet til Tim Cook i et interview.

Annonce:

Ganske overraskende sagde Tim Cook, at det var noget, Apple var i gang med at kigge på. ”Det er indviklet, fordi disse apps hænger sammen med andre funktioner i telefonen”, forklarede han, ”Men vi vil gerne have at brugerne er glade”.

Tim Cook gav udtryk for, at det langt fra var første gang, han var blevet gjort opmærksom på problematikken, men ville ikke sætte noget tidspunkt på, hvornår og hvordan, iPhone-ejere vil kunne afinstallere Apples egne apps.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.