Forside Nyheder

Canon laver 250-megapixels sensor

-

canonHvad får man ud af at købe et kamera med 250 megapixels ombord?

Hvis man skal stole på Canon, vil man kunne fotografere et fly oppe på himlen fra en afstand af 18 kilometer og stadig kunne læse bogstaverne på siden af flyet.

Annonce:

Den nye sensor er ikke bare en eksperimental-sensor med en teoretisk opløsning. Nej, der er skam tale om en rigtig kamerasensor, der er lille nok til at kunne være i et almindeligt DSLR-kamera.

Du skal dog ikke regne med at se 250 megapixel-kameraer på butikshylderne lige med det samme. Sensoren er beregnet til speciallavede kameraer til forskning og højteknisk produktion, og disse kameraer er langt udenfor almindelige menneskers pris-rækkevidde.

Man skal dog ikke længere tilbage end til 2007, hvor Canon viste en sensor frem på 50 megapixel, hvilket dengang virkede helt urealistisk. Her otte år senere har Canon lanceret prosumer-kameraer med netop denne opløsning.

Annonceringen af den vilde sensor siger altså noget om, hvad vi vil kunne med vores digitalkameraer i løbet af det næste årti.

Annonce:
Forrige artikelAvis: Ny Apple TV i konkurrence med spillekonsollerne
Næste artikelFirefox-skaber skriver afsnit af ’Silicon Valley’
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.