Forside Produkter HiFi & Surround

DALI tog fusen på HiFi-lyttere

-

De troede de var inviteret til at lytte på nogle nye højttalere men DALI havde en overraskelse i ærmet.

Onsdag holdt den danske højttalerfabrik DALI en lancering af deres nye Opticon serie højttalere i London. Det er HiFi-højttalere til priser hvor de fleste kan være med.

I forbindelse med lanceringen tog de fusen på nogle af deres mulige kunder der var inviteret forbi til at lytte på højttalerne.

Annonce:

De fremmødte på koncertstedet “The Hospital Club” i Covent Garden kvarteret i London troede at de skulle præsenteres for nogle spændende nye højttalere, og være en slags “forsøgskaniner”.

Hvad de ikke vidste var at DALI have noget i ærmet, en overraskelse i den sceance der også blev live-streamet verden over.

 

2015-09-23 18.03.09
Foto: recordere.dk
2015-09-23 18.00.58
Foto: recordere.dk
2015-09-23 19.27.29
Foto: recordere.dk

Blev sendt live på nettet

TV-transmissionen på nettet blev bundet sammen af BBC-værten Phil Lavelle, og det første de tilrejsende HiFi-lyttere overværede var et interview af DALI-direktør Lars Worre hvor han fortalte om designfilosofien i DALI og i Opticon-serien.

Derefter fik HIFI-lytterne mulighed for at høre den største højttaler i serien, Opticon 8, med hvad de troede var en koncertoptagelse.

Men her tog DALI fusen på dem, som det kan ses i videoen ovenfor. Lidt heldig har man da lov at være ind imellem, når man melder sig som “forsøgskanin”.

Vi vender tilbage med mere om Opticon-højttalerne senere.

 

2015-09-23 17.50.35
Foto: recordere.dk

 

Spoiler

Deltagerne tror de kun skal lytte på nye højttalere, men den koncert de overværer i “lytterummet” er i virkeligheden en live-optræden andet sted i samme bygning.

Efter præsentationerne inviteres de noget overraskede “HiFi-lyttere” ned til flere timers lang koncert med: Den danske vokalgruppe Baxis, den engelske poprock sangerinde JJ Rosa og aftenen blev rundet af med en længere koncert af det danske band Lucas Graham.

Det var de færreste den dag i London der kendte Lucas på forhånd, men det gør de nu. Han lagde bogstaveligt talt salen for sine fødder og gav et brag af en koncert.

Se eller gense live stream herunder. DALI udsender senere en nedklippet udgave, indtil da så spol henover pauserne.

 

 

Annonce:
Forrige artikelBonus på køb: Trumf i krigen om mobilbetalinger?
Næste artikelUltimativt tilbud: Se TV i 100 dage med alt betalt
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.