Forside IFA IFA 2015

Del musikken med 2 headset og 1 Bluetooth-forbindelse.

-

MusicChainDe, der har været i gadget-verdenen i endog meget lang tid, kan formentlig huske, at nogle af de første walkman-modeller (her bruges den generiske term, ikke nødvendigvis Sonys modeller) havde to minijack-stik, så man kunne nyde musikken med en makker eller sit livs udkårne.

Det forsvandt dog hurtigt, og lige siden har man skulle sidde i ukomfortable stillinger og splitte hovedtelefoner ad for at kunne lytte med på transportabel musik – hvis man da ikke formastede sig til at bruge en splitter, hvilket ikke ligefrem gør noget for lydkvaliteten.

Annonce:

Nu mener Gibson Innovations dog at have løst problemet. I samarbejde med TP Vision/Philips har de lanceret en teknologi, de kalder for MusicChain. Den er bygget ind i et nyt sæt Bluetooth-øretelefoner, der hedder SHB5900 og som kan spille musik i otte timer på en opladning.

Øretelefonerne deler simpelthen Bluetooth-forbindelsen, sådan at man blot ved et tryk på en knap kan sende musikken til begge headsets samtidig.

Prisen forventes at blive 799 kroner, men der er endnu ikke sat nogen dansk lanceringsdato på.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.