Forside Nyheder

Flickr går Virtual Reality

-

flickrDe mange millioner billeder på fotodelings-siden Flickr kan være en fornøjelse at scrolle igennem, hvis man ikke har noget at lave.

Der findes rigtig mange gode amatørfotografer derude.

Annonce:

Men nu kan oplevelsen blive endnu sjovere. Flickr er nemlig på vej i en VR-udgave.

Ved XOXO-festivalen i Portland, Oregon i USA har Flickr i den forløbne weekend vist en tidlig version af VR-versionen af Flickr frem.

Som nogle måske kan forestille sig, er det ikke alle billederne på Flicker, der nu er i virtual reality, men derimod navigationen af dem. Man kan altså så at sige bladre gennem billederne i et tredimensionelt rum, lidt á la man kender det fra adskillige science fiction-film.

Flickr viste dog også nogle speciallavede 360-graders fotos frem, der rent faktisk giver et indtryk af, at man står midt i et stillbillede og kan kigge sig omkring i situationen.

Det viser noget om, hvor vi er på vej hen rent fotomæssigt. Et eksempel er billedet ovenfor af operahuset i Sydney, taget af Flickr-brugeren Mugley.

Annonce:
Forrige artikelPLEX: Vi kommer til det nye Apple TV
Næste artikelApple lover igen ikke at spionere på os
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.