Forside Nyheder

Gratis antivirusprogrammer vil sælge oplysninger om dig

-
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com

De gratis antivirusprogrammer AVG og Avast vil sælge information om deres brugers færden på nettet.

Det er på websiden Reddit der kører en diskussion om emnet. På AVG’s kundeinformationside kan man læse hvordan AVG indsamler information om din færden og placering og sælgerinformationen til forretningspartnere.

AVG: “By providing us with PII (Personally identifiable information, red.), you consent to our ability to send your PII between our Affiliates around the world to provide you with products and services. This may include cross-border transfers of user data”.

AVG sælger informationen for at skaffe penge, så de fortsat kan være “gratis”, men for mange brugere der ikke kender til den information, kan netop gratis blive dyrt når virksomheder bruger informationen bl.a. indeholder din email adresse og færden.

Annonce:

Det er AVG der bestemmer hvem de vil sælge til, og de sælger til dem som de vurderer har noget interessant at sælge dig udfra din færden.

Bruger du et af ovenstående programmer, bør du sætte dig ind i deres brugerinformation.

 

Annonce:
Forrige artikelB&O BeoPlay S3 streaming-højttaler
Næste artikelStofa overvejer køb af Waoo
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.