Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Oplev PlayStation Project Morpheus i DK

-

Image11

PlayStations kommende Virtual Reality-system ’Project Morpheus’ bliver for første gang nogensinde vist frem i Norden.

I forbindelse med spillemessen GameStop Expo i København bliver der mulighed for at oplæeve det nye “Virtual Reality” gaming fra Sony.

Annonce:

PlayStation har nemlig valgt Danmark som det første land i Norden, hvor almindelige forbrugere kan træde ind i Morpheus’ virtuelle verden.

Project Morpheus er et headset med en skærm, der dækker hele spillerens synsfelt. Dermed giver det en følelse af at være fysisk tilstede i computerspillets virtuelle verden. Project Morpheus lanceres i butikkerne i første halvdel af 2016.

 

Image12

 

Nordens største spilmesse

GameStop Expo er en af Nordens største computerspilmesser, og for første gang nogensinde er den i år åben for offentligheden.

Køb adgang til GameStop Expo og få mulighed for at prøve Morpheus

Alle, der køber billet til GameStop Expo, kan komme i betragtning til at prøve Project Morpheus. Da hver session tager ca. 10 min., er der dog begrænsede pladser, som tildeles efter først-til-mølle-princippet med en kø på messen.

Det er muligt at købe to typer billetter til messen: Morning Ticket (fra 9:00-13:00) og Evening Ticket (fra 14:00-18:00).

Forvent kø til at prøve Project Morpheus for hver af de to billet-typer.

 

Tid og sted

GameStop Expo afholdes i Bella Center ved København den 17. september 2015.

 

Annonce:
Forrige artikelNu kommer 24-bit hi-res streaming til DK
Næste artikelEn tidligere dømt tv-pirat er igen sigtet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.