Forside * Nyheder

Siri kommer ikke til at tale dansk i Apple TV – lige nu

-

appletvprEfter Siri er begyndt at tale og forstå dansk i iOS, og eftersom den nye Apple TV er baseret på iOS 9, kunne man godt konkludere, at tv-Siri også ville kunne forstå dansk.

Men sådan er det ikke fat – i hvert fald ikke til at starte med.

Annonce:

Apple sagde ikke meget om det ved deres event onsdag, men skal man stole på websitet TechRadar, der citerer udviklernoterne for Apple TV, så understøtter Siri kun stemmestyring i otte lande ved lanceringen. De er: USA, Storbritannien, Australien, Canada, Frankrig, Tyskland, Japan og Spanien. I andre lande vil man i stedet kunne lave en søgning på skærmen, formentlig ved at suse rundt på bogstaverne ligesom nu.

Hvorvidt dette blot betyder, at man skal tale engelsk til sin Apple TV, eller om der virkelig er landeblokering på, som man skal omgå, ved vi ikke endnu.

Det er dog ret sandsynligt, at dansk bliver et af Apple TV-sprogene på et tidspunkt, men tidspunktet for dette blæser nu i vinden.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.