Forside Nyheder

Sonos vinker farvel til iOS 6 brugere

-

Sonos familie

Sonos har netop sendt en mail ud til brugere af deres lydsystem, som bruger eller har brugt Sonos med iOS 6 inden for de sidste 6 måneder.

Annonce:

I forbindelse med en kommende opdatering af Sonos softwaren fjerner Sonos supporten for flere funktioner i iOS 6. Det handler bl.a. om at kunne opsætte nye systemer, tilføje nye afspillere og administrere musiktjenester.

Selvom det ikke er et totalt farvel, vil det nok være fornuftigt at opdatere til en nyere iOS version hvis muligt.

Læs hele Sonos mail her:

Du modtager denne e-mail, fordi du eller nogen i din husstand har anvendt en Apple-enhed med iOS 6 inden for de sidste seks måneder. Hvis du ikke længere bruger denne enhed, eller hvis du har opdateret enheden til iOS 7 (eller nyere), kan du se bort fra denne e-mail.

Vi skriver for at informere dig om, at en kommende Sonos-softwareopdatering, der lanceres senere i efteråret, omfatter nogle ændringer af funktionerne i enheder med iOS 6. Når en enhed med iOS 6 opdaterer til den kommende Sonos-software, vil følgende almindeligt anvendte funktioner blive ved med at fungere: musikafspilning, brug af dit musikbibliotek eller dine musiktjenester, rumgruppering og justering af lydstyrke eller brug af mute-funktionen.

Efter opdateringen af dit Sonos-system vil Sonos-kontrolenheder på iOS 6 have begrænset adgang til indstillingsmenuen og vil ikke kunne:

Opsætte eller tilføje et nyt Sonos-system
Tilføje nye afspillere
Tilføje eller fjerne musiktjenester
Justere afspiller-EQ
Ændre systemindstillinger

Når denne opdatering lanceres, skal iOS 7 eller en nyere version køre på iOS-enheder for at sikre, at alle funktionerne kan fungere korrekt. Dette betyder, at efter softwareopdateringen i efteråret vil iPhone 3GS og iPod Touch (4. generation), som ikke kan opdateres til mere end iOS 6, have begrænset funktionalitet, som beskrevet herover.

Hvis du har brug for adgang til funktioner, som ikke er tilgængelige på en iOS 6-kontrolenhed, anbefaler vi, at du downloader vores gratis softwareprogrammer til Windows, Mac eller Android på en enhed med et kompatibelt styresystem. Du kan se de nyeste systemkrav til alle tilgængelige softwarekontrolenheder i vores supportvidenbase. Vi anbefaler, at du opdaterer din enhed til en kompatibel version, hvis det er muligt. Du kan finde links til at hente den nyeste version af Sonos-kontrolenheden til enhver kompatibel computer eller enhed på Sonos.com.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller problemer, kan du gå ind på Sonos.com/support.

Annonce:
Forrige artikelPorno-app tog Android-brugere som gidsler
Næste artikelRdio udvider tilgængeligheden
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.