Forside * Nyheder

Bose klar med næste generation multirum

-

Bose_SoundTouch_20_Serie_III

Bose Lancerer næste generation af trådløse multirum-højttalere i SoundTouch-familien.

Næste generation af trådløse SoundTouch-musiksystemer fra Bose er lanceret, og der er kommet et nye lille medlem i familien.

Annonce:

Den lille ny SoundTouch 10 byder på både WiFi og Bluetooth, men med sidstnævnte der streames sange, afspilningslister, musiktjenester og YouTube direkte fra din telefon eller tablet.

SoundTouch 10 højttaleren tilslutter sig de nye SoundTouch 20 og 30 serie III højttalere, de nye SoundTouch-soundbars og de nye SoundTouch-hjemmebiografsystemer. Alle højttalerne kan indgå i et multirum musiksystem via WiFi.

“SoundTouch har altid handlet om oplevelsen – og det er det streamingmusik i hjemmet skal handle om”,
fortæller John Roselli, direktør for Bose trådløse højttalere og fortsætter:

“Vi har udviklet alt omkring den simple idé. Derfor er SoundTouch-systemer lettere at bruge end noget andet på markedet. De lyder fantastisk, og nu kan du lytte til alt fra din telefon eller tablet i lige så mange rum, som du ønsker. De er helt enestående, og SoundTouch 10 er en fantastisk måde at komme i gang på.”

I nyhed i denne generation af SoundTouch-produkter er understøttelse af dual band WiFi Så nu kan den trådløs kvalitet forbedres i områder med mange WiFi netværk.

Af streaming-tjenester understøttes Spotify Connect og Deezer.

 

Bose SoundTouch 10
Bose SoundTouch 10

 

SoundTouch 10

Den nye trådløse SoundTouch 10 højttaler er kun 21,2 cm høj, 14,1 cm bred og 8,7 cm dyb. Den kombinerer Boses digitale signalbehandling med den nye Unidome-transducer, som trods størrelsen på 2,5″ har højeste effekt af alle transducere i den størrelse i Boses historie.

Bose fortæller at SoundTouch 10 afspiller renere, dybere og højere end alle andre enkelte højttalere i den størrelse.

 

Bose SoundTouch 20
Bose SoundTouch 20

 

Nye SoundTouch 20 og 30

De nye SoundTouch 20 og 30 serie III højttalere er de opdaterede storebrødre til SoundTouch 10 højttaleren.

SoundTouch 30 serie III er Boses bedst ydende alt-i-én-løsning, og SoundTouch 20 serie III leverer fyldig lyd, der fylder hele rummet, fra et mere kompakt kabinet.

 

Bose SoundTouch 30
Bose SoundTouch 30

 

Soundbars og home cinema

Nye SoundTouch-soundbars og -hjemmebiografsystemer er også blevet lanceret, herunder to soundbars, SoundTouch 120 og 130; et 2.1-system, SoundTouch 220 underholdningssystemet; og et 5.1-system, SoundTouch 520 underholdningssystemet.

De giver alle intense film- og tv-oplevelser og fungerer også som trådløse musiksystemer.

 

Outdoor

SoundTouch følger også med dig udenfor. En ny og mere effektiv SoundTouch SA-5 forstærker har vejrbestandige højttalere til terrasser, altaner og haver.

 

Pris og tilgængelighed

  • Bose SoundTouch 10 koster kr. 1.649,-
  • Bose SoundTouch 20 serie III koster kr. 3.299,-
  • Bose SoundTouch 30 serie III koster kr. 5.300,-
  • Bose Soundbars og Home Cinema koster fra kr 10.495,-

Klar til salg hos Bose-forhandlerne nu.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.