Forside Nyheder

Det forventer vi at Microsoft viser frem i dag

-

lumia-950-630pxSenere i dag (kl. 16 dansk tid) træder Satya Nadella og en række andre Microsoft-chefer op på scenen i New York for at præsentere nye produkter fra Microsoft.

Der er mange bud på, hvad vi kommer til at se, men her er nogle af dem, de fleste medier og analytikere er enige om:

Annonce:

Lumiaer med Windows 10

Evan Blass, også kendt som @EVLeaks har tidligere lækket billeder af, hvad der kunne være den næste flagskibs-telefon fra Microsoft, Lumia 950 (bill.). En billigere Windows 10-telefon, Lumia 550, forventes også. Samtidig forventes Windows 10 at blive sluppet ud til kompatible Lumia-modeller, der allerede er på markedet.

Nyt Band

Nej, der er ikke tale om musik her, men Microsoft forventes at vise den nyeste version af deres fitnessarmbånd/smartur, Microsoft Band, frem. Angiveligt skulle designet være forbedret en hel del.

VR Kit

Vi ved ikke ret meget om Microsofts billige løsning til Virtual Reality, andet end at en slags billig-brille skule blive lanceret i denne måned. I dag kunne være et meget godt bud på en annoncering.

Surface Pro 4

Og så er der selvfølgelig efterfølgeren til det eneste Microsoft-produkt ud over Xbox der for alvor har været et hit. Det er ikke meget, vi ved om Surface Pro 4, men der går rygter om to versioner, en 12-tommers og en 13-14 tommers udgave. Der går også løse rygter om en helt ny måde at bruge tastatur og tablet på sammen, men det vil tiden vise.

Annonce:
Forrige artikelNu virker Siri med Philips Hue
Næste artikelTo nye wearables fra Microsoft
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.