Forside Produkter HiFi & Surround

Dynaudio Emit er HiFi til attraktive priser

-
Dynaudio Emit familie
Dynaudio Emit familie

Dynaudio Emit er ny prisvenlig højttalerserie, hvor der ikke er sparet på klassisk Dynaudio-teknologi og håndværk.

I oktober 2015 introduceres den nye Dynaudio Emit serie til forbrugere verden over.

Med den nye højttalerserie Emit har Dynaudio skabt en ny entry-level high-end produktlinie, som indeholder den ekstraordinære teknologi og ydelse som Dynaudio står for – i en attraktiv prisklasse.

Annonce:

Modellerne i Emit serien er velegnede både til traditionelle hi-fi systemer og i hjemmebio sammenhæng. I begge tilfælde er højttalerne karakteriseret ved en sammenhængende klang som sikrer en homogen lydoplevelse. Denne oplevelse er endda nem at opnå i praksis, da højttalerne er lette at drive og at placere i dit lytterum.

Teknologisk set er Emit serien kendetegnet ved brugen af avancerede Dynaudio enheder, kombineret med det danske håndværk som Dynaudio er kendt for. Højttalerenhedernes konstruktion er designet specifikt til de rammer den enkelte model indeholder, frem for at benytte standard-enheder.

Alle enheder er håndbyggede på fabrikken i Skanderborg. Hver eneste enhed gennemgår krævende test-procedurer før enhederne monteres i kabinettet hvorefter den færdige højttaler testes igen.

Det er med til at give Emit serien en byggekvalitet og ydelse der er uden konkurrence i sin klasse. Dynaudio fortæller at de enheder som benyttes i Emit er af så høj kvalitet, at de uden problemer kunne være brugt i High End højttalere til adskillige 10.000 af kroner.

Dynaudio fortæller at Emit-serien leverer en uforlignelig dynamik, et højt niveau af transparens og detaljegrad, og en overbevisende basgengivelse. Disse egenskaber medfører et stort og realistisk lydbillede med en perfekt sammenhæng mellem de enkelte modeller i serien.

Æstetisk er Emit serien designet ud fra den enkelthed og simplicitet der kendetegner dansk design. Emit serien vil være tilgængelig i to moderne finishes: Sort Satin lak og hvid Satin lak, som er nemme at integrere i et moderne stuemiljø.

Emit-serien er Hi-Fi for bredden.

 

Emit M10

Dynaudio Emit M10
Dynaudio Emit M10

Dynaudio Emit M10 er en kompakt reol-højttaler med 14 cm bas og 150 watt belastbarhed

Pris kr. 4.499,- for et sæt (2 stk).

 

Emit M20

Dynaudio Emit M20
Dynaudio Emit M20

Dynaudio Emit M20 er en kompakt reol-højttaler med 17 cm bas og 150 watt belastbarhed

Pris kr. 5.499,- for et sæt (2 stk).

 

Emit M30

Dynaudio Emit M30
Dynaudio Emit M30

Dynaudio Emit M30 er en gulvhøjttaler med to 17 cm bas-enheder og 200 watt belastbarhed

Pris kr. 9.999,-. for et sæt (2 stk).

 

Emit M15C

Dynaudio Emit M15C
Dynaudio Emit M15C

Dynaudio Emit M15C er en center-højttaler med to 11 cm bas-enheder og 150 watt belastbarhed

Pris kr. 4.999,-

 

Dynaudio Emit familie
Dynaudio Emit familie

 

Annonce:
Forrige artikelVirtual reality til Samsung Galaxy S6 m.fl.
Næste artikelGaming-skuespillere vil gerne strejke
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.