Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Julegaveide: Skylanders SuperChargers

-

skylanders

Et nyt spil i Skylanders, spillet der blander konsol og fysisk legetøj, er klar i god tid inden julesalget.

Vanen tro kommer der omkring denne tid et nyt spil i Skylanders serien. Serien, der blander konsolspil med fysisk legetøj, har denne gang udvidet så der nu både er tale om figurer, biler, fly og både i arsenalet af legetøj du kan købe til dit spil.

Annonce:

Måden det hele foregår på er, at du placerer dit Skylanders legetøj på en portal tilsluttet din spillekonsol. Herefter kommer figuren “til live” inde i spillet.

I takt med at du spiller med din figur opgraderes den. Opgraderingerne gemmes på en chip i det fysiske legetøj. Dit legetøj “husker” herefter sit niveau, hvis du f.eks tager dit legetøj med til en ven, bytter det og lignende.

 

Image2

 

I Skylanders Superchargers er fly, biler og både nu også en del af legen. Kombiner et transportmiddel med den rette figur og du bliver ekstra stærk, samt kan nå områder i spillet du ellers ikke vil kunne komme så let.

I kan formentlig allerede se hvordan pengene til nye figurer og transportmidler fosser ud af pengepungen, i takt med at ungerne vil plage jer, fordi der er områder i spillet de mangler at udforske!

 

skylanders2

 

Det fysiske legetøj er lækkert, udført i tyk plast og kan tåle at blive leget med i virkeligheden. Samtidig er selve spillet både flot, varieret og underholdende. Det er med dansk tale og tilpas let at forstå for børnene.

Jeg må tilstå at hele ideen med at opgradere figurer, finde specielle våben, få bedre udstyr til køretøjer og lignende, også kan være vanedannende for de voksne (i hvert fald i vores hjem :-))

Skylanders Superchargers er ude nu til PS3, Xbox 360, PS4 og Xbox One. Vi har kigget på PS4 versionen, som du kan se en trailer fra herunder:

 

Priser

Se billigste pris til PS4 her

Se billigste pris til PS3 her

Se billigste pris til Xbox One her

Annonce:
Forrige artikelApple TV 4: Nu er salget skudt igang
Næste artikelRoamingafgifter forsvinder i EU
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.