Forside Nyheder

Microsoft lancerer Surface Pro 4

-

SurfacePro4Der er ingen tvivl om at Surface Pro 3 var et hit for Microsoft, så nu kommer der naturligvis en efterfølger.

Man skal kigge godt efter for at se forskellene, der dog alligevel er ret betydningsfulde. Skærmen er nu på 12,3 tommer, hvilket er en anelse større end Surface Pro 3. Rammen er blevet mindre, så den større skærm betyder faktisk ikke en større tablet.

Annonce:

Faktisk er Surface Pro 4 både lettere og tyndere end sin forgænger, henholdsvis 34 gram og 0,7 millimeter. Processorkraften har naturligvis også fået et nøk opad, til trods for, at tablet’en er mindre – og Microsoft siger endda, at den nye Surface Pro 4 er mere stille og knapt så varm som treeren.

Den nye, medfølgende pen har nu 1024 trykniveauer og kan sættes fast magnetisk på selve tablet’en, hvilket der nok er mange, der er glade for. Og så har den nye Surface en forbedret, officiel batterilevetid på op til 8 timer.

TYPE-tastaturcoveret har også fået en overhaling, så det ifølge Microsoft er endnu bedre at taste på. Derudover er touchpad’en blevet større og der er blevet tilføjet en fingeraftrykslæser.

Surface Pro 4 kommer i butikkerne sidst på måneden. Vi har endnu ikke fået oplyst den danske pris, men i USA starter den ved 899 dollar, altså omkring 6.000 kroner før skatter og afgifter.

Annonce:
Forrige artikelNye Lumiaer kan bruges som PC’er
Næste artikelMicrosoft overrasker: Her er Surface Book
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.