Forside Detail

Nu kan du handle Hi-Fi med mobilen

-
Foto: Hi-Fi Klubben
Foto: Hi-Fi Klubben

Nu kan du købe for 25.000 kroner Hi-Fi i Klubben med Swipp til mobilen.

Fra onsdag vil det være muligt at “swippe” sig til en bedre lyd- eller filmoplevelse, når Hi-Fi Klubben introducerer Swipp mobil-betaling i landets 30 butikker.

Kæden anser mobilbetaling som fremtidens betalingsmiddel og har i længere tid ønsket at kunne tilbyde kunderne denne betalingsform.

Annonce:

Men først nu med Swipps beløbsgrænse på 25.000 kr. findes en mobilbetalingsløsning, der passer til Hi-Fi Klubbens ambitioner og varesortiment.

”Hos Hi-Fi Klubben går vi meget op i at tilbyde vores kunder den bedste kvalitet og den bedste service, og vi ved, at mobilbetaling er fremtidens betalingsform. Derfor er vi glade for, at vi nu, som en del af den service kan tilbyde kunderne at betale over mobilen med Swipp”, fortæller Henrik Wieben, landechef for Hi-Fi Klubben i Danmark, og fortsætter:

“Swipp passer godt til vores forretning. Bl.a. er den høje beløbsgrænse på 25.000 kr. om dagen vigtig for os. Samtidig får vi som butikskæde en række konkrete besparelser, fordi Swipp er en konto-til-konto-løsning”.

Mobilbetalingen er integreret med kasseapparaterne. Når en kunde handler via Swipp, så indtaster ekspedienten mobilnummeret og kunden får herefter en anmodning om bekræftigelse på mobilen.

 

Annonce:
Forrige artikelWindows 10-opdatering til Xbox One kommer 12. November
Næste artikelApple TV 4: Nu er salget skudt igang
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.