Forside Nyheder

Nu kan du se Panasonic OLED i Danmark

-

Panasonic TX-65CZ950 OLED TV

Panasonic er igang med et nordisk roadshow af deres nye top OLED model TX-65CZ950 som er det bedste OLED på markedet lige nu, hvis man skal tro på Panasonics egne udsagn.

Fra i dag og én uge frem kan du som en af de første se Panasonic TX-65CZ950 udstillet i Panasonic Center Rødovre, der har modellen stående inden den igen forlader Danmark.

Adressen er: Roskildevej 260, 2610 Rødovre

 

Det nye "gamle" Smart TV på OLED TV.
Det nye “gamle” Smart TV på OLED TV.

TV’et har som tidligere skrevet ikke det nye Firefox OS men platformen fra 2014 modellerne.

Panasonic_OLED_9

Av for en pris

TV’et forventes at komme til at koste tæt på de 100.000 DKK når det kommer på markedet i November.

Men det er gratis at kigge, så hvis du alligevel bor tæt på Vestegnen har du chancen for at se TV’et og selv dømme om det er markedets bedste OLED TV.

Se også: Galleri og video af Panasonic TX-65CZ950

John Hother fra recordere.dk’s forum har skrevet sin reaktion på det nye TV.

Min vej faldt forbi

Min vej i dag faldt forbi Panasonic Center Rødovre, og jeg måtte da lige ind og hilse på. Hvad ser jeg som det første, et 65 tommer TV opsat i den fjerneste ende af butikken – og med en ganske så blank sort overfalde. Jamen den var da såmænd bare det nye Panasonic OLED TV (TX-65CZ950).

Jamen hvilket scoop, det skulle da granskes nærmere.

Der blev vist udsendelser fra en 4K satellit kanal, og min tanke, da jeg så det første overvejende sorte billede ”I en kælder sort som kul”.

Jeg må sige at ved en umiddelbar gennemgang, sikke en byggekvalitet. Se bag på TV´et, her var opsat en smuk lys bag beklædning, og længere ned nærmest en lille boks som indeholder selve teknikken til OLED panelet.

Forfra ser TV´et  bare meget smukt og enkelt ud – ingen dikke darer overhovedet. Det eneste som måske faldt lidt i unåde hos mig var foden, som ar lidt for smart – og noget kringlet, og meget blank. Men hvad – pyt det skal jo alligevel op på en væg, hvis jeg kan bestemme.

Billedet i sin helhed er som forventet jo helt fantastisk. Faktisk slog det mig, at noget af billede materialet jo nærmest stod unaturligt flot og detaljeret, i det mindste i forhold til hvis jeg selv havde set på motiverne med mine egne øjne. Men imponerende er OLED helt bestemt. Sortniveauet er som ventet fremragende, billeddybden bedre end på mit eget LED, og farverne smukke og ret så naturtro med tanke på, at billedprofilen var ”Normal”. Altså ingen kalibrering eller tilsvarende.

Menuerne er helt som det kendt fra Panasonic, og jeg var naturligvis specielt interesseret i mulighederne for kalibrering m.v., – alt er som det plejer med THX profiler, og ISF 1 og 2.

På APP siden, her ser ”Forsiden” ud som ved sidste års TV modelserie – lidt pudsigt, men genkendelsen var jo rar.

Jeg observerede undervejs intet der bare kunne ligne billedfejl, men okay – jeg studerede også kun billedet en times tid. Dog synes jeg måske at panelets overflade er ret så reflekterende, dette kan dog skyldes belysningen i butikken.

Panasonic Center Rødovre har det nye OLED stående frem til 12. oktober. Og prisen er 99.999 kr.

Mange tak til butikken for, at jeg måtte rode lidt med det nye spændende OLED TV, det var en oplevelse i sig selv.

 

 

Annonce