Forside CES CES 2016

Sony hjemmebio projektor til en halv million

-
Sony VPL-VW5000ES
Sony VPL-VW5000ES

Sony VPL-VW5000ES er en ny laserprojektor til de største og mest eksklusive hjemmebiografer.

Hvis man vælger Sonys nye high end hjemmebio-projektor så mener man det seriøst. VPL-VW5000ES er den ultimative home cinema-løsning.

Det er en projektor med 4K-opløsning og laser lyskilde med en spektakulær lysstyrke på hele 5.000 lumen.

Annonce:

Sonys avancerede SXRD-panel (display-enheden) er designet til at levere naturlig kontrast, som kombineret med laserlyset gør, at VPL-VW5000ES leverer et dynamisk kontrastforhold og en farvelysstyrke på hele 5.000 lumen.

VPL-VW5000ES dækker hele DCI-P3-farveregistret, så man med professionelt kalibreringsværktøj kan efterligne BT.2020-farvespekteret. Det sikrer, at VPL-VW5000ES også vil være kompatibel med kommende hjemmebio-formater. Ved at kombinere høj lysstyrke, uendelig dynamisk kontrast og den seneste signalbehandlingsteknologi er den nye home cinema-projektor også kompatibel med High Dynamic Range (HDR).

Sonys Advanced Motionflow-funktion reducerer uskarpheder og bevarer lysstyrken. VPL-VW5000ES kan også benyttes til at se actionfyldt indhold som sportsbegivenheder – uden at hakke – selv når indholdet er i 4K. Ud over features som HDR og BT.2020 har VPL-VW5000ES også HDMI-indgang som er kompatibel med HDCP 2.2 som giver tilstrækkelig båndbredde til at kunne håndtere 4K 60p.

Fordelene ved laserprojektoren VPL-VW5000ES er også, at den blandt andet har hurtig tænd/sluk-tid. Projektoren skal derfor ikke køles ned, så man kan tænde for den med det samme. Laserlys har lang levetid, og lyset skifter ikke farve som traditionelle projektorlamper. Og det er desuden muligt at kalibrere laser lyskilden.

Projektoren leveres med standardobjektiv med zoomforholdet fra 1,27 til 2,73:1 samt lens-shift på +/- 80 % og +/- 31 % henholdsvis vertikalt og horisontalt.

Støjniveauet er lavt grundet et nyudviklet flydende kølesystem.

 

Pris og tilgængelighed

Sony VPL-VW5000ES ventes at lande på 65.000 euro, svarende til en pris omkring de 500.000 kroner i Danmark.

Hvis det kan friste så kommer den på markedet i 1. kvartal 2016.

 

Annonce:
Forrige artikelFuckfingeren er på vej til Android
Næste artikelLG: De bedste 4K videoer på YouTube
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.