Forside Nyheder

Spil Doom på Apple Watch og ny Apple TV

-

To Facebook-udviklere har hygget sig med at få spillet Doom til at køre på Apple Watch og det er også porteret til Apple TV nu.

 

Annonce:

Nogle spil benyttes til at måle hvor hurtig en given hardware er, mens andre spil mere benyttes som sådan en slags “se, det kan lade sig gøre”.

Det gamle first shooter spil Doom hører til 2. kategori, et af dem som programmører hygger sig med at portere til så mange forskellige enheder som muligt. Doom findes til telefoner og andre, ja, der er selv nogen der har hygget sig med at få et Doom spil til at køre indeni et andet Doom spil.

Da to Facebook-programører første gang fik en beta-udgave Apple Watch 2.0 der fik de ideen om at forsøge at få Doom til at virke på Apples ur. Det skriver Venture Beat.

Ok, betragtet fra gameren er en lille touchskærm måske ikke verdens bedste gamecontroller til et first shooter spil, men med den slags projekter handler det også mere om at bevise det kan lade sig gøre.

Så virker ny Apple TV, som de også har lavet Doom til nu, som en noget bedre spillekonsol. Den nye touch-fjernbetjening ser ud til at være en brugbar gamecontroller til et spil som Doom.

 

Annonce:
Forrige artikelNu kan du se Panasonic OLED i Danmark
Næste artikelB&Os hemmelige højttaler er BeoLab 90
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.