Forside Indhold og distribution Musik

Spotify-kunder får musik-streaming til de mindste

-

Kiidio

Kiidio er en ny streaming-tjeneste med musik og fortællinger for de mindste børn (2-5 år).

Med Kiidio kan man streame specielt udvalgt børnemusik og spændende lydbøger i et børnevenligt univers, som gør det nemt at afspille favoritterne – helt uden hjælp fra mor og far.

Annonce:

Det er en streaming-tjeneste med musik og fortællinger til børn i alderen 2-5 år, opbygget så børnene selv kan betjene den og nemt at søge, vælge og afspille sange.

Kiidio fungerer som en app til iPhone, iPad og Android, og løsningen er blevet til i et samarbejde mellem Universal Music og Spotify.

Alle med et Spotify Premium-abonnement kan streame specielt udvalgt børnemusik fra Spotify direkte gennem Kiidio-app’en.

Kiidio kan downloades gratis i AppStore og Google Play.

 

Kiidio

 

Fakta

Hvordan virker Kiidio?

For at benytte Kiidio skal du være Spotify Premium kunde (kr. 99/måned).

Hvad kan man høre i Kiidio?

Kiidios indhold er nøje udvalgt af Universal Music og målrettet børn mellem 2 og 5 år.
Kiidio indeholder både klassiske børnesange så som ”Hjulene på bussen”, ”Mariehønen evigglad”, men også ”Frost soundtracket”, Sigurd Barrets albums, Søs Fengers ”Vuggeviser”, ”Flying Superkids”, Universals egne compilations; ”De Store Synger”, ”Bro Bro Brille”, ”Hej For Dig”, ”Bim Bam Busse” og en masse lydbøger som ”Peter og Ulven”, ”Snehvide”, ”Emil Fra Lønneberg”, ”Rødhætte og Ulven” mv. er tilgængelige.
Indholdet vil løbende blive opdateret.

Hvor er Kiidio tilgængelig?

Kiidio bliver i første omgang udgivet i hele Norden (Danmark, Sverige, Findland og Norge) med lokalt differentieret indhold.

Annonce:
Forrige artikelWindows 10 kommer ud til nyere Lumiaer i december
Næste artikelYouSee vil tilbyde download af film og tv-programmer
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.