Forside Indhold og distribution Musik

Spotify rekord: Dette nummer er streamet 500 mio. gange

-
Ed Sheran. Foto: Ben Watts
Ed Sheran hitter på Spotify. Foto: Ben Watts

For første gang er et musiknummer blevet streamet en halv milliard gange på Spotify.

Som den første sang i verden er Ed Sheerans sjælfulde hit ”Thinking Out Loud” nemlig blevet streamet hele 500 mio. gange på Spotify.

Det viser Spotifys seneste opgørelse, der samtidig afslører, at danskere er vilde med den britiske singer-songwriter. Danmark er nemlig det land, hvor der bliver lyttet mest til Ed Sheeran per bruger.

Annonce:

Ed Sheeran selv er også begejstret for sin rekord: ”Jeg er vildt glad for, at ’Thinking Out Loud’ er blevet afspillet en halv milliard gange på Spotify.

For at fejre Ed Sheerans globale popularitet har Spotify skabt det såkaldte Sheerio Index – et musikalsk landkort hvor man kan man se, hvor meget der bliver lyttet til Ed Sheeran i resten af verden, og man kan klikke på de enkelte lande for at høre deres Ed Sheeran-yndlingssange.

I alt er der 19 mio. mennesker der lytter til Ed Sheerans musik på Spotify hver måned, og at hans sange i alt er blevet streamet ca. 2,9 milliarder gange og optræder på 38 millioner playlister.

 

Annonce:
Forrige artikelApple har lukket for News-app’en i Kina
Næste artikelPC-salget falder stadig
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.