Forside Nyheder

To nye wearables fra Microsoft

-

BandMicrosoft benyttede også tirsdagens pressemøde til at annoncere to nye produkter i wearables-kategorien.

Den første er velkendt, nemlig HoloLens, som Microsoft overraskede de fleste med tidligere på året. Augmented Reality-brillen er dog stadig under udvikling, men Microsoft har nu annonceret, at udviklere inden længe kan få fat i en udviklerversion af brillen. Den kommer til at koste 3000 dollar – 20.000 kroner omregnet – så den første udgave af HoloLens, der bliver sat i produktion, er er helt klart kun til professionelle.

Annonce:

Sådan er det ikke med Band 2. Band er Microsofts fitnessarmbånd, der nu er kommet i sin anden udgave. Hvor den første udgave havde en flad skærm og en ufleksibel rem, er Band 2 i stedet lavet til at smyge sig om håndleddet med en buet skærm.

Band 2 har også fået et barometer ombord, der dog ikke skal bruges til at måle vejret, men derimod højden, brugeren befinder sig i. Derudover er sensorerne blevet bedre og mere nøjagtige, når de måler puls m.m. Der er især fokus på at måle golf-sving, så man kan forbedre dette med data.

Band 2 giver også én notifikationer og kan sørme også vise klokken. Man behøver ikke en Windows-telefon for at bruge den, Band 2 er også kompatibel med iOS og Android. Armbåndet bliver tilgængelig 30. Oktober og den amerikanske pris er 250 dollar.

Annonce:
Forrige artikelDet forventer vi at Microsoft viser frem i dag
Næste artikelNye Lumiaer kan bruges som PC’er
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.