Forside Produkter Gadgets

VIDEO: Her er Microsoft Continuum

-
MICROSOFT_LUMIA950XL1
Microsoft Lumia 950XL koblet til den nye USB-C display dock. (foto: recordere.dk)

På en event i det centrale København fejrede Microsoft ankomsten af deres nye devices. Blandt andet deres nye Lumia 950XL smartphone med Continuum som de kalder deres funktion med at bruge sin telefon som PC.

Continuum giver sine brugere en komplet PC i lommen, vel og mærke hvis man i den anden lomme har en USB-C Display dock. Det smarte er at alle nye Windows 10 apps der er lavet som Windows 10 universal applikationer

Annonce:

I videoen nedenfor viser Tuomas fra Microsoft i Finland, hvordan man bruger Continuum.

 

Gratis USB-C display dock i starten!

Sidst i videoen gennemgår han også den smarte USB-C Display Dock, der følger gratis med Lumia 950 eller 950 XL, hvis du bestiller inden udgangen af januar 2016.

Lumia 950 og Lumia 950 XL er de første telefoner fra Microsoft, som kommer med Windows 10. Windows 10, der allerede er installeret på mere end 110 millioner pc’er verden over, giver den samme brugeroplevelse, hvad enten du bruger en pc, tablet eller smartphone. Styresystemet tilpasser sig skærmstørrelsen og gør dig i stand til at opnå mere, ​uanset hvor mange forskellige enheder du skifter mellem i løbet af din dag. Windows 10 samler også udvalget af apps i én fælles Store, hvad enten du henter apps til din pc, tablet eller smartphone. Download en app på eksempelvis din telefon og den vil være tilgængelig på tværs af dine andre digitale enheder med Windows 10.

Blandt nyhederne i de nye Windows 10-telefoner er også Windows Hello, der er en biometrisk sikkerhedsfunktion, som lader dig låse telefonen op blot ved at kigge på den, da telefonen genkender dig ved at scanne din iris.

Telefonen kommer til Danmark 3. december og kan allerede forudbestilles.

Microsoft USB-C Display Dock (foto: recordere.dk)
Microsoft USB-C Display Dock (foto: recordere.dk)

 

Priser og levering

Microsoft Lumia 900 og 950 XL kommer som sagt til Danmark 3. december, og her kan du se de aktuelle priser for de nye flagskibe fra Microsoft.

Bestiller du Lumia 950 eller 950 XL inden 16. januar får du en USB-C Display dock med gratis. Derefter kommer den til at koste 999,00 kr.

Annonce:
Forrige artikelNy Samsung tablet-kæmpe, klar til TV-streaming
Næste artikelPLEX: Nu er vi gratis på Android TV og andre Smart TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.