Forside Nyheder

Google lavede Star Trek-communicator som prototype

-

google_prototypeDer er nogle folk på Google, der er meget glade for Star Trek.

Nu er det ingen hemmelighed, at nogle af verdens dygtigste og mest banebrydende ingeniører har startet karrieren, fordi de ville skabe de verdener, de så og læste i sci-fi-film og –bøger.

Annonce:

Men Google tog skridtet videre og lavede en udgave af communicator’en fra Star Trek. Ikke den flipphone-lignende dims fra seriens afsnit fra tresserne, men derimod den communicator-badge, de bruger i Star Trek – The Next Generation.

Den communicator sidder som en badge på brystet, og når man trykker på den, kan man kommunikere med andre ved blot at tale.

I Googles version var det en lille Bluetooth-dims, der også sad på brystet og blev aktiveret, når man trykkede på den. Derefter blev ens stemme transporteret via Bluetooth ned til ens smartphone, der så overtog kommunikationen. Lidt á la Google Now kunne man også få svar på spørgsmål ad den vej.

Det fortæller Amit Singhal, der var blandt Googles første ansatte og i dag er Senior VP, til Time. Communicatoren blev aldrig til mere end en test-prototype, men det viser noget om, hvordan det er at arbejde et sted med masser af penge, talent og lyst til eksperimenter.

Annonce:
Forrige artikelFå danske TV-nyheder live på flyveturen
Næste artikelMusikgenkendelsen i Shazam er forbedret
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.