Forside Nyheder

Beyerdynamics topmodel in-ear i titanium

-

beyerdynamics iDX 200 iE

Beyerdynamics iDX 200 iE er øretelefoner i en high-tech titanium legering.

iDX 200 iE er den nye topmodel i beyerdynamics premium iDX-serie af in-ear hovedtelefoner. De kombinerer alle fordelene fra de tidligere modeller, og har derudover fået tilført et par ekstra:

Annonce:

Blandt andet stemt lydgengivelse (voicing) samt nye og specielle designdetaljer, der gør iDX 200 iE til den perfekte ledsager for smartphones og mobile enheder – både derhjemme og når du er på farten.

Højttalerenhederne er nyudviklede. De har bevægelige spoler lavet af ekstra fint kobbertråd, som reducerer inerti og giver øget respons. Det betyder at enhederne kan bevæge sig hurtigere, for bedre gengivelse i diskantområdet.

I stedet for aluminium er hovedtelefonerne fremstillet af en ny legering, der består af 86% titanium. Dette high-tech metal, der bl.a. kendes fra flyindustrien, er et ekstremt holdbart letvægtsmateriale, som samtidig er modstandsdygtig over for korrosion og temperaturudsving.

Hvert sæt hovedtelefoner indeholder silikone-propper i fem forskellige størrelser, plus et sæt dobbelt og et sæt tredobbelt flange ørepropper med bløde plast-ribber, der sikrer en behagelig og sikker pasform i øret, uden at skabe et ubehageligt tryk.

Der er mikrofon for håndfri tale til Android, Windows og Apple smartphones.

 

beyerdynamics iDX 200 iE

Pris og tilgængelighed

Beyerdynamic iDX 200 iE koster kr. 1.599,-

Er klar til salg nu.

 

Annonce:
Forrige artikelMark Levinson, nu hos AV-Connection
Næste artikelNu rykker Power ind til byen (Frederiksberg)
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.