Forside * Fokus

B&O 90 år: Vi har besøgt gården hvor det hele begyndte

-

B&O Bang Olufsen 90 år

Bang & Olufsen fylder 90 år. Vi har besøgt gården i Struer hvor det hele startede.

Det lå i kortene at Peter Bang og Svend Olufsen kunne have videreført en karriere indenfor landbrug i vestjylland, men de ville det anderledes.

Annonce:

Tilbage i 1925 gik de to danske elektroingeniører sammen om at forfølge en fælles drøm om at bygge elektrotekniske produkter.

I dag er det præcis 90 år siden at B&O blev grundlagt og deres del af det danske industrieventyr tog sin begyndelse på gården Quistrup lidt udenfor Struer.

 

Gården Quistrup i dag. Foto: recordere.dk
Gården Quistrup i dag. Foto: recordere.dk

 

Her tager familien os med en tur tilbage til dengang, hvor hushjælpen arbejdede med det huslige i dagligdagen og loddede i stuerne om aftenen.

Hvor laboratoriet var Svend Olufsens soveværelse, og hvor hver en ledig kvadratmeter på gården blev inddraget til produktion – indtil de nogle år senere byggede den første fabrik inde i Struer.

Nederst links til tidligere artikler af Søren Nielsen der fortæller historien om Bang & Olufsen og de mange kendte produkter igennem tiderne.

 

Se også: Besøg hos B&O

Del 1 – Historien Del 2 – Produktionen Del 3 – Oplevelsen

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.