Forside Nyheder

De 10 mest populære serier på HBO Nordic

-

HBO Nordic fugl+logoHBO Nordic fortæller nu hvad der hitter af tv-serier på nordisk streaming.

Brugerne af HBO Nordic har valgt med fjernbetjeningen.

Her er top 10 mest populære serier på HBO Nordic lige nu (nov/dec. 2015).

Annonce:

 

Top 10

1. Fear the Walking Dead

Søsterserien til den ekstremt populære The Walking Dead-serie udforsker de levende dødes apokalypse gennem en skilsmissefamilie. Serien er lavet af Robert Kirkman.

HBO Fear the Walking Dead

 

2. Fargo

Serien Fargo er baseret på den Academy Award-vindende film af samme navn. I serien følger man en ny kriminalsag fyldt med spænding, skæve karakterer og den humor, der hurtigt gjorde spillefilmen til en klassiker.

HBO Fargo

 

3. The Affair

Noah (Dominic West) er en lærer og forfatter, der er bosat i New York. Han er lykkelig gift, men også bitter over at være økonomisk afhængig af sin velhavende svigerfar. Alison (Ruth Wilson) er en ung servitrice som forsøger at komme på ret køl efter en personlig tragedie. Alison og Noahs skæbnesvangre møde er omdrejningspunktet i denne nye tankevækkende og provokerende dramaserie, hvor der også bliver leget med tilskuerens opfattelse af begivenhederne, da man ser historien udspille sig fra både Alison og Noahs synsvinkel.

HBO The Affair

 

4. Game of Thrones

Game of Thrones er baseret på George R.R. Martins fantasyserie A Song Of Ice and Fire, hvor politiske- og seksuelle intriger hærger, mens syv noble familier kæmper for deres position og ære i det mytiske land Westeros. Den episke serie omhandler forræderi, familie, ære, ambitioner, kærlighed, had, hævn og simpel overlevelse – temaer, der er gået lige i hjertet på fans verden over og cementeret serien som måske den populæreste af alle tv-serier overhovedet.

HBO Game of Thrones

 

5. The Knick

Dramaserien der tager dig med på en tur til Knickerbocker hospitalet i New York i 1900, hvor banebrydende kirurger, sygeplejersker og det resterende personale skubber grænserne for lægevidenskaben i en tid med alarmerende høj dødelighed og primitive forhold.

HBO The Knick

 

6. The Leftovers

Vi følger den splittede Garvey-familie, tre år efter den 14. oktober, hvor 140 millioner mennesker svarende til to procent af verdens befolkning, forsvandt sporløst. En af seriens hovedrolleindehavere er politiinspektør Kevin Garvey (Justin Theroux), der er vidne til mange uforklarlige begivenheder og de efterfølgende reaktioner i lokalsamfundet. Familier bliver splittet og forenet, og visheden om en kommende katastrofe får kynisme, paranoia, vanvid og okkult fanatisme til at sprede sig i den lille forstadsby.

HBO The Leftovers

 

7. True Detective

Rør mørket, og mørket rører dig. Fra HBO og skaber/executive producer Nic Pizzolatto kommer denne skarpe krimidramaserie, som følger hårdt trængte politifolk og de intensive efterforskninger, der driver dem til kanten.

HBO True Detective

 

8. Last Week Tonight with John Oliver

John Oliver satire. Talkshowet med den hysterisk morsomme komiker, skuespiller, forfatter og reporter i værtsstolen høstede stor opmærksomhed for debutsæsonen, som også blev belønnet med fornemme anmeldelser samt en Emmy.

HBO Last Week Toght with John Oliver

 

9. Dominion

Dominion er et episk overnaturligt drama, som foregår i en nær fremtid; helt specifikt 25 år efter ”The Extinction War”, hvor en hær af engle, anført af ærkeenglen Gabriel, erklærede krig mod menneskeheden.

HBO Dominion

 

10.  Black Sails

Krige er blevet udkæmpet. Alliancer er blevet smedet. Hemmeligheder er blevet begrave. Intet kan stoppe Kaptajn Flint (Toby Stephens), den mest notoriske pirat i det Caribiske Hav, i hans jagt på den ultimative skat, selv hvis han bliver nødsaget til at indgå en alliance med den unge John Silver (Luke Arnold).

HBO Black Sails

Annonce:
Forrige artikelChristmas TV vender tilbage med non-stop julemusik
Næste artikelRygte: Intet hovedtelefon-stik i iPhone 7
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.