Forside Nyheder

Derfor købte Pandora ikke hele Rdio

-

rdiogoodbyeSom bekendt har Rdio indgivet en konkursbegæring til de amerikanske myndigheder, og har solgt teknologier, knowhow og rettigheder til netradio-kongen Pandora.

Men hvis du undrer dig over, hvorfor Pandora ikke bare købte Rdio i en helt almindelig handel, men i stedet betingede sig, at konkursbegæringen blev indgivet, findes der muligvis et svar nu.

Annonce:

Music Business Worldwide har nemlig kigget Rdios pengesager igennem, og har fundet ud af, at firmaet faktisk skylder en hel del penge væk.

F.eks. skylder de 2,7 millioner dollar til firmaet, der laver Roku-boksene, der trods alt ikke er en større virksomhed, end at det godt kan mærkes. Det samme gælder Shazam, som Roku skylder 1,7 millioner dollar.

Sony er nok vant til at tabe penge på leverandører og partnere, der går konkurs, men de 2,4 millioner dollar, Rdio skylder dem er da også en slags penge. Endelig skylder Rdio Facebook 495.000 dollar.

Havde Pandora overtaget hele virksomheden, var gælden også fulgt med. Fordi firmaet nu skal igennem en konkurs-proces, kan Rdio lave aftaler med kreditorerne, så den side af sagen er på plads, inden Pandora overtager.

Annonce:
Forrige artikelApple Watch har fået sin egen dock
Næste artikelLG TV får Google Play film-butik
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.