Forside Nyheder

Facebook-medarbejdere må leve med 2G og Android

-

htc-statusDebatten om, hvorvidt Android-smartphones eller iPhones er at foretrække, lever i bedste velgående her på Recordere.

Men i Silicon Valley foretrækker man iPhones, også selvom 80% af resten af verden hellere vil have en Android-telefon.

Annonce:

Det sidste faktum har nu fået Mark Zuckerberg og hans ledelseshold på Facebook til at tvinge nogle af udviklerne på Facebook til at droppe deres elskede iPhones og gå over til Android i stedet. De vil nemlig gerne have, at udviklerne får en forståelse for den oplevelse, Facebook-brugere har i resten af verden.

Det er især strategien med at få flere mennesker i udviklingslandene på Facebook, der har sat initiativet i gang. Det betyder også, at Facebook-udviklere om tirsdagen bliver mødt med muligheden for at køre med mobildata-hastigheder som i verdens mere øde egne. arbejdspladsen. Når de logger på netværket om tirsdagen dukker der i forbindelse med initiativet ’2G Tuesdays’ nu en dialogboks op på smartphone-skærmen, der spørger, om de vil køre hastigheden ned på f.eks. Zambiansk niveau.

PÅ den måde får udviklerne ikke bare en oplevelse, der minder om Facebook-brug i fattigere lande, de får også mulighed for at udvikle funktioner, der passer bedre til et langsommere mobilnet.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.