Forside Nyheder

Google Maps bliver bedre offline

-

mapsdownloadPå Google I/O i maj viste Google en ny version af Google Maps frem, der indeholdt nogle længe ventede features.

Man har kunnet downloade kortsektioner til at have liggende lokalt på sin telefon eller tablet siden 2012, men disse har været ret basale. Man har f.eks. ikke kunnet søge efter POI’er eller få trafik-info på dem, da disse traditionelt hentes fra skyen.

Annonce:

Men i den nye version af Google Maps er disse to ting ikke længere umuligt. Man får naturligvis ikke data, der blev opdateret for et par sekunder siden, men i den nye version, der netop er blevet sluppet ud til Android, kan man downloade historiske trafikdata og POI-data sammen med kortsektionerne.

Det betyder, at man kan søge i kort og blive navigeret uden om den (sandsynligvis) værste trafik, også selvom man er uden for dækning eller befinder sig i et land, hvor det koster en bondegård at roame på mobildata.

Ifølge Google bliver den almindelige, online-brug af Maps også bedre, fordi app’en lagrer mere, og derfor ikke skal hente lige så meget data hele tiden. App’en er tilgængelig nu på Android og skulle snart også være klar til iOS.

Annonce:
Forrige artikelSonos opdaterer: Klar med Trueplay rumkalibrering
Næste artikelTAG Heuer lancerer smartur
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.