Forside Nyheder

Google vil have mere kontrol over CPU’er i Android-smartphones

-

androidcpuDet er ikke nogen hemmelighed, at en årsagerne til at iPhones bliver oplevet som mere stabile af nogle mennesker, er fordi Apple selv har kontrol med både software og hardware.

Det er også årsagen til, at iPhone ofte klemmer mere performance ud af chipsets, der ikke har tidens top-specifikationer.

Annonce:

Denne konkurrencefordel for Apple er Google helt klar over. Derfor vil de nu forsøge at få mere kontrol over de chipset, som Android bliver sat til at arbejde med. Det skriver The Information.

Angiveligt er Google i gang med en dialog med de chipfabrikanter, hvis chipsets oftest bliver parret med Android, herunder f.eks. Qualcomm (der laver Snapdragon-chipsettene) og Samsung.

Dialogen går på at få fabrikanterne til f.eks. at inkludere en større CPU memory cache, og understøttelse af dybde-sensorer og hurtigere kameraer, da det vil give Google mulighed for at forbedre Android.

Google har erfaring med denne type dialog fra sin egen Nexus-serie, som produceres sammen med smartphone-producenter som Huawei, LG, HTC og Samsung.

Annonce:
Forrige artikelSonos dropper delvist iOS6-support
Næste artikelSå er det igen tid for Amazon-pilots
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.