Forside Nyheder

Medie: Kigger på Johan Schlüters rolle i svindelsag

-
Johan Schlüter hovedsæde i København
Johan Schlüter hovedsæde i København

I forbindelse med udredningen af svindelsagen mod Johan Schlüter Advokatfirma, tog sagen i går en uventet drejning.

Indtil nu er skylden blevet placeret hos advokat og partner Susanne Frydland, men kuratoren Boris Frederiksen har nu bedt bagmandspolitiet om at undersøge en række dispositioner vedrørende midler på en klientkonto.

Annonce:

Det er Finans der fortæller, at penge fra klientkontoen kan være brugt i Johan Schlüters retsslagsmål i Frankrig med arvingen til den franske visesanger Charles Trenet.

Sagen er interessant fordi Johan Schlüter i årevis var kendt som advokaten som jagede film-, musik- og spilpirater for at hente midler tilbage til producenterne.

Producentforeningen: Snydt for 100 mio. kr.

Producentforeningen som repræsenterer tv- og filmproducenter anklager advokatselskabet Johan Schlüter for at have snydt dem for 100 mio. kr., men Johan Schlüter nægter sig skyldig. Alligevel valgte advokatfirmaet at gå konkurs for nyligt.

“Jeg kan kun gentage, at jeg ikke har været bekendt med dispositioner over en klientkonto til uvedkommende formål,” fortæller han i en SMS-besked til Finans.

Annonce:
Forrige artikelFå gaming vellyd direkte i øret
Næste artikelApple sidder fortsat på 92% af al smartphone profit
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.