Forside Nyheder

Microsoft: Slut med uendelig Onedrive-plads – fordi I brugte det

-

OneDrive

Grundet “misbrug”: Microsoft vil ikke længere give Office 365 brugere ubegrænset lagerplads i skyen. Som årsag angives at det blev brugt.

Det vakte opsigt da Microsoft under sloganet “One Place for everything in your life” gav deres lagerplads i skyen fri for brugere af Office 365.

Annonce:

Ubegrænset plads. Bare brug løs, og det var der så nogle som gjorde. Microsoft fortæller om at nogle af deres brugere benytter OneDrive til lagring af TV-optagelser og film for mere end 75 TB (76.800 gigabytes) hver.

Microsoft droppede uendelig lagerplads da de opdagede at I benyttede jer af det.

Fra i dag får alle nye brugere af Office 365 igen “kun” 1 TB plads på OneDrive, og nuværende kunder der bruger mere plads end dette får et år til at få barberet pladsforbruget ned under 1 TB.

Fra næste år ændres på øvrige OneDrive-abonnementer. De 15 GB fri til reduceres til 5 GB får både nye og nuværende kunder. 100 GB og 200 GB abonnementer forsvinder og erstattes af en 50 GB plan. Nuværende kunder med 100 GB eller 200 GB abonnementer berøres ikke.

 

Annonce:
Forrige artikelTV 2 Play forsvinder fra mange Sony TV og Blu-ray
Næste artikelTidal er klar med eksklusive TV-serier
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.