Forside Nyheder

OnePlus vil ikke erstatte ‘farligt’ USB-kabel

-

onepus2kabelNy teknologi har altid en indkøringsperiode.

Sådan er det også med den nye USB Type-C-standard, der langsomt er ved at indfinde sig i vores forbrugerelektronik. Vil man være først med det nyeste, skal man også indstille sig på at leve med alle børnesygdommene, og det gælder lige nu for OnePlus 2-ejere.

Annonce:

OnePlus har for nyligt indrømmet at det var rigtigt, når Google-teknikeren Benson Leung anklagede OnePLus’ Type-C til Type-A-kabel for at kunne skade ens lader, USB-hub eller USB-port i computeren. Kablet overholder nemlige ikke USB Type-C 1.1-specifikationerne.

Det lyder jo dramatisk, især hvis man har en OnePlus 2, hvor kablet følger med. Men det får ikke OnePlus til at sende et nyt kabel ud til OnePlus 2-kunder. De vil kun give pengene tilbage på kabler, der er købt separat.

OnePlus 2 begrunder det med, at det kun er hurtigt-opladende smartphones, der kan skade USB-porte i den anden ende af kablet. Og OnePlus 2 er ikke en sådan smartphone.

Annonce:
Forrige artikelKøbstilbud på Bang & Olufsen
Næste artikelHjælp tjekkisk pirat med at slippe for bøde – se hans YouTube-video
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.