Forside Indhold og distribution Film

Quentin Tarantino genopliver Ultra Panavision 70

-

Vinyl har fået et populært comeback, så hvorfor ikke analog film i høj opløsning. I sin nye film genopliver Quentin Tarantino Ultra Panavision 70 formatet.

Annonce:

Quentin Tarantino der forsvarer kvaliteten på de analoge filmruller, har skudt sin seneste film “The Hatefull Eight” på 65mm film, med originale Panavision objektiver i bredeste aspekt ratio 2.76.1.

Det er den første udgivelse i snart 50 år i det format, og filmen får premiere i Danmark den 7. januar. 2016.

I videoen ovenfor fortæller bl.a. skuespillere og instruktør om hvorfor de valgte det storslåede format til den kommende film.

Man fortæller også om det roadshow som de har planlagt flere steder i USA. Det er desværre ikke noget som kommer til Danmark.

The Hatefull Eight - The Weinstein Company
The Hatefull Eight – The Weinstein Company

Der er ingen tvivl om at Ultra Panavision 70 giver et storslået billede, og for feinsmeckere bliver det en lækkerbidsken. Hvor mange biografer der så vil vise den i Danmark på deres største lærred, i det format den fortjener, er endnu ukendt.

Annonce:
Forrige artikelDR lavede ikke skjult reklame for Samsung
Næste artikelAmok i udsalg: Black Friday 2015
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.