Forside Indhold og distribution Musik

Christmas TV vender tilbage med non-stop julemusik

-

Christmas TVRasmus Seebach debuterer på Christmas TV med ny julemusikvideo

Der er nu fjerde år i træk, at Christmas TV er med til at skabe julestemning i de danske hjem, hvor der i dag er mere end 2 millioner danske husstande, der kan se kanalen.

Rasmus Seebach debuterer med ”Der’ Noget I December”, men også Lars H.U.G., Rasmus Walther og Ariana Grande står klar med nye julevideoer, der vil forsøde ventetiden i hele december måned.

Annonce:

”Vi får mange positive tilbagemeldinger fra seere, som er blevet glade for traditionen med at se julemusikvideoer”, fortæller Kasper Krüger, der er adm. direktør for Christmas TV og Uptown TV, og fortsætter:

”Noget af det, kanalen kan, er, at samle seerne på tværs af generationer og præferencer – her er alt fra sort/hvide optagelser af Bing Crosbys ’White Christmas’ fra 1947 til nye numre med Sam Smith fra 2014″.

Kanalen får i år den hidtil største udbredelse, idet knap 5 millioner danskere nu kan se kanalen på YouSee, Stofa, TDC TV, Boxer TV, Waoo m.fl.

 

Fakta om Christmas TV:

  • Sender de mest populære danske og internationale julemusikvideoer døgnet rundt indtil 1. januar 2016.
  • Kommer ud til over 90 pct. af danskerne via de største danske tv-distributører og antenneforeninger, og kan ses af alle tv-pakke kunder. Kanalen kan blandt andet ses hos YouSee, Boxer, Stofa, Waoo, TDC-tv, Fullrate, Altibox, Glentevejen og en række antenneforeninger.
  • Produceres af Uptown TV ApS i samarbejde med Copydan Verdens TV, Koda og IPFI. Uptown TV ApS producerer i forvejen kabel tv-kanalerne Uptown TV – Dansk Musik TV og Uptown Classic med populær klassisk musik og opera.
  • Christmas TV- kanalen blev etableret i 2012.

 

Annonce:
Forrige artikelApple TV top 20 – Dette hitter lige nu
Næste artikelDe 10 mest populære serier på HBO Nordic
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.