Forside Nyheder

Så er det igen tid for Amazon-pilots

-

amazonserierNetop som sidste års serie-pilots er ved at ramme Amazons videotjeneste, Prime Instant Video, er selskabet klar med en ny række serier, vi kan tage stilling til.

De Rec-læsere, der har tiltusket sig adgang til Prime Instant Video via f.eks. VPN, vil være bekendt med, at tjenesten hvert år lægger en rækker pilots ud til afstemning, hvorefter Amazon baseret på folks stemmer og deres egne vurderinger sætter nogle af serierne i produktion.

Annonce:

I denne omgang byder pilot-kuldet på en moderne Western-serie, ’Edge’, og ’Patriot’, en drama/komedie om en amerikansk spion, der sendes til Iran for at stoppe en atomkrig, samt en serie om fem kvindelige journalister i tresserne med navnet ’Good Girls Revolt’. Der er også en dramadokumentar om den tidlige feministbevægelse med navnet ’Z’, som har Christina Ricci i titelrollen.

Der er også ’One Mississippi’, en komedieserie baseret på komikeren Tig Notaros liv med hende selv i hovedrollen, og ’Highston’, en serie om en 19-årig dreng, der bruger fantasier om kendte mennesker til at forstå den verden, han lever i.

Dertil kommer en række animerede serier til børn.

Du kan læse mere og se piloterne her. 

Annonce:
Forrige artikelGoogle vil have mere kontrol over CPU’er i Android-smartphones
Næste artikelHer er de første Xbox 360-spil, der virker på Xbox One
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.