Forside Nyheder

Sharp til medarbejdere: Køb vores produkter

-
Aquos HD Lab. Foto: Sharp
Aquos HD Lab. Foto: Sharp

Kriseramte Sharp forsøger at overtale medarbejderne til at handle Sharp-produkter.

Den japanske elektronikproducent Sharp er i krise. Omsætningen er styrtdykket og de er under pres fra bankerne for at frasælge den underskudsgivende produktion af LCD displays. Alene her i september-kvartalet lå omsætningen 86% under samme periode sidste år.

Det har fået ledelsen i koncernen til at gå et usædvaneligt ærinde. Det skriver BBC.

De ligger på knæ for medarbejderne og opfordrer dem til at handle Sharp-produkter for at få gang i salget igen.

En talsmand fra Sharp bekræfter at medarbejderne inviteres til at deltage i et salgsevent, men at det vil være på frivillig basis. Det er iøvrigt endnu ikke besluttet hvilke produkter som medarbejderne får adgang til at købe på det interne udsalg.

 

Annonce