Forside Nyheder

Stofa: Vores priser stiger også.

-
Foto: recordere.dk
Foto: recordere.dk

Også hos Stofa TV kan kunderne se frem til prisstigninger på deres månedlige  TV pakker.

Efter vi havde fået prisinformation fra YouSee og Waoo kontaktede vi STOFA for at høre om hvad deres priser blev i 2016.

Kommunikationschef Jan Lyng Lauridsen fra Stofa fortæller.

“Jeg kan fortælle, at vi i Stofa oplever de samme prisstigninger hos tv-stationerne og øget betaling for ophavsrettigheder, som både YouSee og Waoo også peger på – og én af hovedårsagerne hertil er prisudviklingen på sportsrettigheder.”

Derfor tilpasser Stofa også priserne for deres tre standardpakker for 2016:

Pakke 1 fra 189,- kr./md. til 199,- kr./md. (+10,- kr./md.)
Pakke 2 fra 325,- kr./md. til 335,- kr./md. (+10,- kr./md.)
Pakke 3 fra 499,- kr./md. til 529,- kr./md. (+30,- kr./md.)*

* kanalerne Comedy Central og Boomerang tilføres denne pakke.

“I Stofa havde vi gerne set en mere flad prisudvikling, men prisudviklingen på særligt sportsrettigheder betyder, at det igen i år ikke er er muligt for os at holde priserne helt i ro. Derfor glæder vi os også til at kunne tilbyde et alternativ til de traditionelle tv-pakker i 2016, hvor Stofa MitTv bliver introduceret. Med dette nye produkt, vil vi give forbrugerne mulighed for at vælg frit mellem alle Stofas kanaler og kun at betale for det tv, de ser.” fortæller Jan Lyng Lauridsen.

 

Annonce