Forside Nyheder

TAG Heuer lancerer smartur

-

tagheuerconnectedSom det første, rigtige lukusmærke indenfor ure, har TAG Heuer nu annonceret et smartur. Uret er en version af et af firmaets klassikere, nemlig Carrera-modellen.

Men i stedet for et klassisk, schweizisk urværk, sidder der under skærmen en Intel-processor, der driver Android Wear-styresystemet. Det sidste har faktisk gjort, at TAG Heuer har været nødt til at droppe deres klassiske ’Swiss Made’-signatur, for når 30% af uret er lavet hos Intel i USA, er det ikke tilladt at bruge denne betegnelse.

Annonce:

Man får altså stadig 70% schweizisk urkvalitet, når man lægger kassen for TAG Heuer Carrera Connected, som er den officielle titel på uret. ’Kassen’ i dette tilfælde er 1350 Euro, eller lige under 10.000 kroner før danske skatter og afgifter.

Hvis det virker som mange penge for et smartur, man sandsynligvis skifter ud indenfor et par år, så har TAG Heuer faktisk en løsning. Når man gerne vil skifte uret ud, kan man lægge yderligere 1350 Euro, og så får man et rigtigt, mekanisk Carrera-ur i stedet, som man så kan putte i sin ursamling, lade gå i arv, eller sælge, så man får kontanter til at købe den nyeste version af TAG Heuer Carrera Connected.
Du kan læse mere om TAG Heuer Connected og se farvekombinationer med mere her.

 

Annonce:
Forrige artikelGoogle Maps bliver bedre offline
Næste artikelApple Music klar til Android
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.