Forside Indhold og distribution Film

TDC Play relanceret på nettet

-

TDC Play

TDC lancerer nyt website til TDC Play, universet for musik, tv og film.

TDC har relanceret tdcplay.dk, selskabets univers for musik, tv og film.

Annonce:

De fortæller at brugervenligheden er markant forbedret på websitet og nye features som blandt andet adgang til tv-arkiv, Start Forfra og langt flere musikanbefalinger, er klar til brug.

”Vores nye design og opbygning af websitet har i langt højere grad fokus på anbefalinger og på at gøre det nemmere at se det nyeste indhold. Vi ønsker blandt andet at inspirere vores kunder til at lytte til andre kunstnere, der minder om deres yndlingssanger eller yndlingsband”, forklarer Frederik Sjørslev Søgaard, direktør for TDC Privat.

Som inspirationskilde lanceres nye features som for eksempel kunstnerradio. Her kan du skrive, hvem du plejer at lytte til, hvorefter du får en personlig playliste, der relaterer til sig til kunstneren. Der vil også i endnu højere grad være nye og relevante playlister – f.eks. til jul, op til festivaler eller hvad der nu lige hitter allermest.

 

Arkiv og Start Forfra klar på web

Der er også sket forbedringer, hvad angår TV & Film-delen på sitet, så både struktur, opbygning og udseende ligner app-versionen.

Det gør det lettere at orientere sig og navigere rundt og sikrer en ensartet oplevelse uanset, om du ser film og tv på din pc eller mobil og tablet.

Som noget nyt er de kendte tv og app-funktioner, som tv-arkiv og Start forfra, nu også klar på web.

 

Fakta om nyt tdcplay.dk

  • Websitet virker nu på alle de mest anvendte browsere.
  • Websitet tilpasser sig automatisk til alle skærme.
  • Eventbaseret front end så siderne opdaterer sig selv, uden at kunderne skal refreshe.
  • Opgør med plug-ins, så man fremover kun behøver at logge ind én gang.
  • Opbygning som en full-scale-single-page-app, hvor sitet indlæses som en app i browseren. Det giver hurtigere performance, end man kender det fra almindelige hjemmesider, og hvor skift mellem sider vises med animationer.

 

Annonce:
Forrige artikelPrisstigninger hos Waoo og YouSee
Næste artikelDavid mod Goliat. B&O i retten mod LG og Philips.
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.