Forside Indhold og distribution Film

’The Force Awakens’ er ikke færdig endnu

-

TFANår man arbejder på en film, der er så høje forventninger til som den nye Star Wars-film, strækker man tiden, så meget man kan.

Det er ikke uvant, at der bliver arbejdet på store blockbustere op til skræmmende tæt på premieren. Og sådan er det også med ’The Force Awakens’.

Annonce:

Over weekenden fortalte J.J. Abrams i et interview med Stephen Colbert, at han stadig var i gang med at gøre filmen færdig, til trods for at der kun er tre uger til forpremiererne på filmen begynder.

”Vi gjorde lydmixet færdigt kl. 2.30 lørdag nat”, sagde Abrams. ”Nu er der kun seks små ting, jeg lige skal have gjort færdig”.

Filmen skal med andre ord nok nå at blive færdig til premieren, og selvom man i dag kan lave tusindvis af filmprint på få dage, er det blevet nemmere at arbejde på film helt op til premieren, fordi film mestendels distribueres og fremvises digitalt.

En del af mytologien omkring den førstproducerede Star Wars-film fra 1977, er at George Lucas også arbejdede på den helt op til premieren. Det var angiveligt, da han var på vej over til Technicolor i Hollywood, hvor han skulle lave filmprint, der skulle distribueres og dubbes i udlandet, at han så køen udenfor det legendariske Grauman’s Chinese Theater på Hollywood Boulevard på premieredagen.

Interviewet nævnt ovenfor fandt sted ved en fundraiser-event, hvor der blev samlet ind til Montclair-filmfestivalen i New Jersey. Hvis du undrer dig over, hvorfor to så store navne gider møde op for at samle penge ind til en lille filmfestival, er det fordi Stephen Colberts kone sidder i bestyrelsen for festivalen.

Abrams fortalte også, at han efter tre år med filmen virkelig var klar til at komme videre. ”Det er ligesom at dele lejlighed lidt for længe med en person, man virkelig godt kan lide. På et tidspunkt bliver det tid til at hænge ud med andre mennesker, selvom man stadig godt kan lide personen”.

Annonce:
Forrige artikelGiv dine Google-apps et Star Wars-tema
Næste artikelSamsung: Nu er TV2 Play klar til 2015 TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.