Forside * Nyheder

Apple er kommet på museum…i Prag.

-

applemuseumIkke ret mange kilometer fra Apples hovedkvarter i Cupertino ligger Computer History Museum, verdens største museum for computerteknologi.

Og så skulle man jo tro, at det var det oplagte sted at lave et Apple-museum. Men sådan er det ikke fat. I stedet er der nu kommet et uofficielt Apple-museum – i Prag.

Annonce:

Der er tale om en privat kollektion, der nu bliver udstillet for offentligheden. Og ja, du kan få lov at se en Apple I-computer, hvis du er på de kanter, men naturligvis også Apple II, Lisa, Macintosh og alt, hvad der derefter er fulgt af Apple-produkter. Inklusive de flop-produkter, som Apple også har haft såsom Macintosh TV.

Samlingen går helt fra starten af Apples begyndelse til modeller, man kan købe i butikkerne i dag. Derudover er væggene fyldt med Steve Jobs-citater og andre hyldester til Apple.

Den officielle hjemmeside for museet fungerer ikke lige nu, men heldigvis har besøgende taget en masse billeder og lagt dem op på IMGUR, hvor man så kan se dem.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.