Forside * Featured

Drop DJ’en – Spotify mixer festmusikken for dig

-

Spotify1

Hvad enten, du skal bruge musik til julefrokosten eller nytårsfesten, så har Spotify netop rullet en ny feature ud, der er ganske brugbar.

Annonce:

Lidt i stil med Spotify Running har Spotify nu lanceret Spotify Party, der som navnet antyder, kan levere en fest-playliste med masser af dansevenlige beats.

Men der er ikke bare tale om en hjernedød oplistning af de seneste dansegulvshits. Den nye tjeneste kan faktisk beat-mixe musikken, sådan at der er tale om én lang strøm af musik i samme tempo.

Hvis man hellere vil have noget kurateret, kan man vælge en playliste fra den berømte, amerikanske DJ Diplo, der var årets mest Shazam’ede kunstner. Han har valgt 120 numre ud til din fest.

Og skulle stemningen være lidt mindre hektisk henimod slutnigen på aftenen, er der en stemnings-tuner, man kan stille på, hvis man hellere vil have lidt afslappet chillout-musik.

Funktionen ruller ud til Spotify-brugere på både iOS og Android nu.

 

Image2

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.