Forside Indhold og distribution Film

”I’ll be back”: Terminator 2 vender tilbage i 3D

-

terminatorHan fik sgu ret, Arnold.

Han sagde ”I’ll be back”, og det kommer han. Manden, der startede ’Terminator’-fænomenet og instruerede ’Terminator’ 1 og 2, James Cameron, er gået i partnerskab med DMG Entertainment og Studiocanal for at udgive en 3D-version af den anden ’Terminator’-film.

Idéen er, at den skal udkomme i sommeren 2016, men om den også kommer i danske biografer ved vi ikke i skrivende stund.

Cameron har lavet tricket før. I 2012 udkom der en 3D-version af ’Titanic’, som folk væltede i biograferne for at se. Den indspillede 343 millioner dollar verden over.

Det er dog langt fra altid, at en genudgivelse af en blockbuster i 3D bliver en succes. Det var meningen at hele Star Wars-sagaen skulle i biograferne i 3D-versioner, men det endte med kun at blive ’The Phantom Menace’, som ikke blev nogen synderlig succes i 3D.

 

Annonce