Forside Nyheder

Nye Surface’er har problemer med strømmen

-

surfacepro4Nu erkender Microsoft for alvor et problem, der har huseret på fora og sociale medier i et stykke tid: Surface Pro 4 og Surface Book har problemer med strømmen.

De to enheder har fået nogle af de bedste anmeldelser i deres kategorier og især for Surface-linjen. Men de har tilsyneladende været plaget af en del fejl.

Annonce:

Det startede med klager over ustabilitet, skærm-flimren og strømproblemer, hvilket Microsoft besvarede med at udsende en stribe af firmware-opdateringer.

Men et enkelt af problemerne synes at have bidt sig fast, og det er strømproblemerne. Angiveligt går de to Surface’er (hvoraf kun Surface Pro 4 kan fås officielt i Danmark) til tider ikke ordentligt i sleep mode, når man lukker låget eller keyboard-coveret.

Det betyder, at enheden stadig står og bruger strøm, så batteriet er drænet, når man skal bruge den igen.

Microsoft har erkendt problemet, og at de har sat dedikerede hold af teknikere til at få løst det – men at dette nok ikke sker før til næste år.

Annonce:
Forrige artikelNetflix opdaterer på Windows 10
Næste artikelDrop DJ’en – Spotify mixer festmusikken for dig
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.